Meniu Închide

Etichetă: folio auriu

Legitimatii cartonate personalizate

Prin intermediul site-ului dedicat LegitimatiiPersonalizate.ro Admiral Media SRL va pune la dispozitie o gama vasta de legitimatii cartonate personalizate cat si servicii de personalizare a legitimatiilor cartonate.

Personalizarea legitimatiilor cartonate se face in primul rand prin alegerea culorii copertii. Punem la dispozitie clientilor nostri o gama vasta de culori de la bleumarin(albastru inchis), negru, verde, rosu si pana la culori si texturi cu nuante exotice.

Odata aleasa culoarea copertii, in functie de sigla sau textul clientului se ofera varianta optima pentru personalizarea exterioara a copertii. Cea mai des folosita metoda de personalizare a legitimatiilor cartonate este prin folio. De asemenea, culoarea foitei folio poate fi aleasa dintr-o selectie de culori de la clasicele auriu si argintiu pana la rosu sau verde. Personalizarea prin folio presupune executia unei matrite din zinc, costul acesteia poate porni de la 50 lei si poate ajunge si la 200 lei, pretul acesteia fiind in functie de grosimea, dimensiunile si complexitatea acesteia.

In cazul in care sigla sau textul Dvs. contine mai multe culori, coperta legitimatiei cartonate poate fi personalizata prin serigrafie. In acest caz pentru realizarea personalizarii legitimatiilor cartonate se executa cate o sita serigrafica pentru fiecare culoare folosita, pretul legitimatiilor in acest caz crescand substantial in cazul cantitatilor mici.

Personalizarea interiorului legitimatiilor cartonate este etapa cea mai simpla din tot procesul de operatiuni aferente executiei legitimatiilor cartonate personalizate. Astfel in functie de informatiile furnizate de client se executa macheta grafica si aranjarea in pagina a textelor si elementelor grafice dorite. Dupa primirea bunului de tipar, interiorul legitimatiilor cartonate personalizate este tiparit monocrom sau policromie si caserat.

Personalizare folio coperta legitimatii cartonatePersonalizare folio coperta legitimatii cartonatePersonalizare folio coperta legitimatii cartonate

Costurile legitimatiilor cartonate personalizate difera in functie de cantitatea si tipul de personalizare dorita astfel cantitatile minime sunt urmatoarele:
personalizare completa: personalizare coperta exterioara prin folio cu sigla/textul Dvs. + interior personalizat policromie. Cantitate minima 100 buc. Costul matritei este inclus in pretul legitimatiilor.
personalizare plus: personalizare coperta exterioara prin folio cu textul „Legitimatie” + interior personalizat policromie. Cantitate minima 5 buc. Personalizare gratuita a copertii.
personalizare standard: coperta exterioara nepersonalizata + interior personalizat policromie. Cantitate minima 5 buc.
– legitimatii nepersonalizate: coperta exterioara nepersonalizata + interior standard monocrom. Toate campurile sunt completate in totalitate de catre client: Nume firma, Legitimatie nr., Nume, Prenume, Functia, etc.

Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati aici.