Meniu Închide

Etichetă: legitimatii ecusoane personalizate

Legitimatii ecusoane personalizate

Legitimatiile tip ecuson personalizate reprezinta cele mai frecvente tipuri de legitimatii alese de companii pentru indentificarea angajatilor. Admiral Media SRL pune la dispozitie companiilor interesate servicii de machetare, tipar si personalizare al legitimatiilor tip ecuson.

Legitimatiile tip ecuson pot fi personalizate intr-o gama vasta de formate sau dimensiuni, printre cele mai frecvente fiind 90x60mm, 110x80mm sau 90x130mm. Dispunem de o vasta gama de modele de la ecusoane cu clips si ac pana la suporturi de card, ecusoane tari, ecusoane duble, ecusoane cu magnet, ecusoane cu sistem dublu de prindere, etc.

In functie de nevoile Dvs. insertul ecusoanelor sunt personalizate prin tiparire monocrom sau policromie, fata sau fata-verso pe carton de 160g.

Legitimatiile tip ecuson personalizate sunt reprezentate de buzunarul din plastic transparent, clipsul de prindere tip crocodil si insertul de carton tiparit.
Optional punem la dispozitie si servicii de finisare a legitimatiilor ecuson prin laminare, decupare pe contur, folio, etc.. Oferim accesorii pentru ecusoane precum sunt lantisoare metalice cu lungimi de la 50cm, lanyard-uri simple sau personalizate, snururi textile simple, sisteme retractabile pentru ecusoane, etc.

De asemenea, punem la dispozitie clientilor nostri variante simple de ecusoane nepersonalizate la un pret imbatabil de la 2.49 lei/buc. Ecusoanele nepersonalizate contin campuri standard: Nume, prenume, functie, zona vize, etc.

Preturile ecusoanelor personalizate difera in functie de cantitate, dimensiunile si formatul ecusoanelor cat si tipul personalizarii. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati aici sau sa accesati magazinul nostru online aici.