Meniu Închide

Etichetă: legitimatii cartonate

Legitimatii cartonate personalizate

Prin intermediul site-ului dedicat LegitimatiiPersonalizate.ro Admiral Media SRL va pune la dispozitie o gama vasta de legitimatii cartonate personalizate cat si servicii de personalizare a legitimatiilor cartonate.

Personalizarea legitimatiilor cartonate se face in primul rand prin alegerea culorii copertii. Punem la dispozitie clientilor nostri o gama vasta de culori de la bleumarin(albastru inchis), negru, verde, rosu si pana la culori si texturi cu nuante exotice.

Odata aleasa culoarea copertii, in functie de sigla sau textul clientului se ofera varianta optima pentru personalizarea exterioara a copertii. Cea mai des folosita metoda de personalizare a legitimatiilor cartonate este prin folio. De asemenea, culoarea foitei folio poate fi aleasa dintr-o selectie de culori de la clasicele auriu si argintiu pana la rosu sau verde. Personalizarea prin folio presupune executia unei matrite din zinc, costul acesteia poate porni de la 50 lei si poate ajunge si la 200 lei, pretul acesteia fiind in functie de grosimea, dimensiunile si complexitatea acesteia.

In cazul in care sigla sau textul Dvs. contine mai multe culori, coperta legitimatiei cartonate poate fi personalizata prin serigrafie. In acest caz pentru realizarea personalizarii legitimatiilor cartonate se executa cate o sita serigrafica pentru fiecare culoare folosita, pretul legitimatiilor in acest caz crescand substantial in cazul cantitatilor mici.

Personalizarea interiorului legitimatiilor cartonate este etapa cea mai simpla din tot procesul de operatiuni aferente executiei legitimatiilor cartonate personalizate. Astfel in functie de informatiile furnizate de client se executa macheta grafica si aranjarea in pagina a textelor si elementelor grafice dorite. Dupa primirea bunului de tipar, interiorul legitimatiilor cartonate personalizate este tiparit monocrom sau policromie si caserat.

Personalizare folio coperta legitimatii cartonatePersonalizare folio coperta legitimatii cartonatePersonalizare folio coperta legitimatii cartonate

Costurile legitimatiilor cartonate personalizate difera in functie de cantitatea si tipul de personalizare dorita astfel cantitatile minime sunt urmatoarele:
personalizare completa: personalizare coperta exterioara prin folio cu sigla/textul Dvs. + interior personalizat policromie. Cantitate minima 100 buc. Costul matritei este inclus in pretul legitimatiilor.
personalizare plus: personalizare coperta exterioara prin folio cu textul „Legitimatie” + interior personalizat policromie. Cantitate minima 5 buc. Personalizare gratuita a copertii.
personalizare standard: coperta exterioara nepersonalizata + interior personalizat policromie. Cantitate minima 5 buc.
– legitimatii nepersonalizate: coperta exterioara nepersonalizata + interior standard monocrom. Toate campurile sunt completate in totalitate de catre client: Nume firma, Legitimatie nr., Nume, Prenume, Functia, etc.

Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati aici.

Despre noi

Admiral Media SRL va ofera prin site-ul LegitimatiiPersonalizate.ro gama completa de legitimatii de serviciu standard sau personalizate cat si accesoriile aferente acestora.

Avand o experienta personala de peste 10 ani in publicitate am reusit sa oferim solutii complete companiilor pentru identificarea personalului. Producem de mai bine de 6 ani legitimatii de serviciu intr-o multitudine de formate si din materiale de calitate pentru a putea oferi clientilor nostri produse de calitate si durabile.

Activam din anul 2013 predominant pe piata romaneasca dar dezvoltam constant parteneriate cu companii din intreaga lume astfel produsele si serviciile noastre livrate zilnic sunt apreciate atat de unele dintre cele mai mari companii internationale cat si de cele mai mici companii romanesti.
In cadrul site-ului nostru dedicat LegitimatiiPersonalizate.ro veti gasi urmatoarele categorii de produse:

Legitimatii cartonate:

Model standard – punem la dispozitie clientilor nostri un model de legitimatie cartonata simpla(contine campuri generice: Nume, Prenume, Functia, etc..) dar eficienta care presupune completarea integral manuala de catre client si aplicarea pozei angajatului. Coperta exterioara fiind personalizata prin folio auriu cu textul „Legitimatie”.
– Model standard personalizat – personalizare coperta prin folio auriu, argintiu cu textul „Legitimatie” sau cu textul sau sigla Dvs. si personalizarea interiorului potrivit machetei grafice dorite.

Legitimatii conducatori auto agreate ARR:

Obligatorii pentru transportatorii din Romania, potrivit legislatiei in vigoare
– Model legal – completata integral de client(campuri si poza), coperta exterioara personalizata prin folio auriu cu „Legitimatie conducator auto”
– Model legal personalizat – personalizare interior(adaugare nume, sigla companie cat si date variabile – Nume, Prenume, Poza, etc..). Personalizare coperta exterioara prin folio auriu, argintiu cu textul sau sigla Dvs.

Legitimatii tip ecuson:

– Model standard – Ecusoane cu dimensiuni variate, avand campuri standard(Nume, Prenume, Functia, etc..) si care presupune completarea integral manuala de catre client a campurilor si aplicarea pozei.
– Model personalizat – imprimare print digital, potrivit modelului Dvs. grafic.
– Accesorii aferente legitimatiilor tip ecuson precum sunt: snur metalic, clips-uri metalice, husa(poseta) din plastic transparenta de diferite marimi si formate.

Legitimatii tip card:

Personalizam legitimatii tip card exclusiv potrivit modelului Dvs. grafic, prin imprimare color sau doar monocrom la calitate foto 600dpi pe carduri rezistente la uz intens cat si la apa sau umiditate.
– Oferim accesorii aferente legitimatiilor tip card: snur metalic, clips-uri metalice, husa(poseta) din plastic transparenta de diferite marimi si formate.

Servicii si produse complementare

De asemenea datorita experientei in domeniu tipografic, va putem pune la dispozitie servicii de tipar digital sau offset, precum sunt productia de stegulete de hartie tricolore si personalizate, ghirlande personalizate, carti de vizita, mape de prezentare, notesuri si blocnotesuri personalizate, coli cu antet, plicuri, autocolante, calendare, felicitari, brosuri, flyere, pliante, postere, agende, personalizare materiale promotionale(pixuri, tricouri, etc…) cat si o multitudine de alte materiale necesare imaginii oricarei companii .

Pentru orice intrebari despre legitimatiile cartonate personalizate, legitimatiile tip card personalizate sau ecusoanele personalizate cat si referitor la serviciile si produsele noastre conexe va rugam sa ne contactati sau sa accesati magazinul nostru online la adresa https://www.magazin.admiralmedia.ro

Contact

Pentru intrebari, sugestii sau informatii referitoare la produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati folosind metodele de mai jos:

Tel: 077.077.9290 (Luni-Vineri: 07:00-19:00)
Email: office@admiralmedia.ro (Luni-Duminica: Non-Stop)

DATE DE FACTURARE
SC ADMIRAL MEDIA SRL

CUI: 32146145
J23/1609/2014
Str. Constantin Vacarescu Nr.26, Oras Popesti Leordeni, Ilfov, 077160
(Nu se ridica/livreaza comenzi de la sediul social)
ING BANK, MILITARI: RO74INGB0000999903828945
Trezoreria Operativa Ilfov: RO12TREZ4215069XXX010942