Meniu Închide

Etichetă: legitimatie cartonata personalizata

Legitimatii cartonate personalizate

Prin intermediul site-ului dedicat LegitimatiiPersonalizate.ro Admiral Media SRL va pune la dispozitie o gama vasta de legitimatii cartonate personalizate cat si servicii de personalizare a legitimatiilor cartonate.

Personalizarea legitimatiilor cartonate se face in primul rand prin alegerea culorii copertii. Punem la dispozitie clientilor nostri o gama vasta de culori de la bleumarin(albastru inchis), negru, verde, rosu si pana la culori si texturi cu nuante exotice.

Odata aleasa culoarea copertii, in functie de sigla sau textul clientului se ofera varianta optima pentru personalizarea exterioara a copertii. Cea mai des folosita metoda de personalizare a legitimatiilor cartonate este prin folio. De asemenea, culoarea foitei folio poate fi aleasa dintr-o selectie de culori de la clasicele auriu si argintiu pana la rosu sau verde. Personalizarea prin folio presupune executia unei matrite din zinc, costul acesteia poate porni de la 50 lei si poate ajunge si la 200 lei, pretul acesteia fiind in functie de grosimea, dimensiunile si complexitatea acesteia.

In cazul in care sigla sau textul Dvs. contine mai multe culori, coperta legitimatiei cartonate poate fi personalizata prin serigrafie. In acest caz pentru realizarea personalizarii legitimatiilor cartonate se executa cate o sita serigrafica pentru fiecare culoare folosita, pretul legitimatiilor in acest caz crescand substantial in cazul cantitatilor mici.

Personalizarea interiorului legitimatiilor cartonate este etapa cea mai simpla din tot procesul de operatiuni aferente executiei legitimatiilor cartonate personalizate. Astfel in functie de informatiile furnizate de client se executa macheta grafica si aranjarea in pagina a textelor si elementelor grafice dorite. Dupa primirea bunului de tipar, interiorul legitimatiilor cartonate personalizate este tiparit monocrom sau policromie si caserat.

Personalizare folio coperta legitimatii cartonatePersonalizare folio coperta legitimatii cartonatePersonalizare folio coperta legitimatii cartonate

Costurile legitimatiilor cartonate personalizate difera in functie de cantitatea si tipul de personalizare dorita astfel cantitatile minime sunt urmatoarele:
personalizare completa: personalizare coperta exterioara prin folio cu sigla/textul Dvs. + interior personalizat policromie. Cantitate minima 100 buc. Costul matritei este inclus in pretul legitimatiilor.
personalizare plus: personalizare coperta exterioara prin folio cu textul „Legitimatie” + interior personalizat policromie. Cantitate minima 5 buc. Personalizare gratuita a copertii.
personalizare standard: coperta exterioara nepersonalizata + interior personalizat policromie. Cantitate minima 5 buc.
– legitimatii nepersonalizate: coperta exterioara nepersonalizata + interior standard monocrom. Toate campurile sunt completate in totalitate de catre client: Nume firma, Legitimatie nr., Nume, Prenume, Functia, etc.

Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati aici.

Legitimatii personalizate

Admiral Media SRL, producator direct de legitimatii personalizate, va pune la dispozitie toate tipurile de legitimatii personalizate de la clasicele legitimatii cartonate pana la legitimatiile tip card sau ecuson.

In functie de necesitatile companiei Dvs., executam legitimatii de serviciu personalizate cu informatiile companiei(Sigla, slogan, etc.) si ale angajatilor Dvs.(Nume, prenume, functia, etc.) intr-o gama variata de formate sau dimensiuni si forme atipice.

In mod curent producem legitimatii cartonate personalizate pentru institutii publice sau companii private in doua formate standard de 6x10cm(deschidere orizontala) si 7x10cm(deschidere verticala).
Legitimatiile cartonate sunt executate cu materiale calitative si pot fi personalizate integral prin alegerea culorii, textului sau a siglei cat si a metodei de personalizare a copertii.
Interiorul legitimatiilor de serviciu cartonate personalizate se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor clientului si este tiparit monocrom sau policromie.

Legitimatiile tip ecuson reprezinta varianta cea mai simpla de legitimatii pentru identificarea angajatilor. Executam legitimatii ecuson in diferite formate si dimensiuni, cele mai comune avand dimensiunile de 90x60mm.
Personalizarea legitimatiilor de serviciu tip ecuson se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor furnizate de client si sunt tiparite monocrom sau policromie pe carton de minim 160g.
Legitimatiile tip ecuson sunt reprezentate de buzunar din plastic transparent, clips de prindere cat si insert din carton personalizat. Optional va putem pune la dispozitie si accesorii aferente legitimatiilor tip ecuson precum sunt lantisoare metalice, snur prindere lanyard(simplu sau personalizat), etc..

Legitimatie tip card Personalizata
Legitimatie tip card Personalizata

Executam legitimatii tip card personalizate tiparite monocrom sau policromie la calitate foto, reprezentand varianta mult mai rezistenta fata de legitimatiile tip ecuson.
Indiferent ca aveti nevoie de legitimatii tip card pentru identificarea angajatilor Dvs. sau doriti carduri personalizate pentru fidelizarea clientilor sau a membrilor, Admiral Media SRL va poate pune la dispozitie o gama variata de modele sau machete pe baza informatiilor Dvs. pentru a face alegerea corecta.
Avand dimensiuni standard de 86x54mm, legitimatiile tip card pot fi executate in serii mici de la o bucata si pana la sute de bucati, acestea pot contine informatii fixe sau date variabile.

Pentru mai multe informatii referitoare la legitimatiile de serviciu cat si serviciile noastre de personalizare va rugam sa ne contactati aici.