Meniu Închide

Categorie: Legitimatii tip card

Producem legitimatii tip card PVC in format standard, tiparite la calitate foto. Oferim de asemenea optional laminarea cardurilor sau gaurirea acestora pentru prindere cu clips.

Legitimatii tip card personalizate

Legitimatie tip card Personalizata

Legitimatii tip card personalizate sau carduri personalizate reprezinta cele mai rezistente legitimatii de serviciu. Legitimatiile card personalizate sunt realizate din PVC alb cu o grosime de 30mil(0.75mm) si cu dimensiuni standard de 86x54mm avand colturi rotunjite.

Admiral Media SRL va pune la dispozitie carduri personalizate monocrom sau policromie pe o fata sau fata-verso, tiparite la calitate foto.
In functie de informatiile clientului, oferim consultanta in realizarea machetarii grafice sau executam noi direct machetarea la cele mai inalte standarde pentru cantitatile mai mari de 100 de carduri.

Cardurile personalizate sunt rezistente la umiditate si apa cat si la o uzura intensiva daca sunt protejate cu buzunarele de plastic transparente.
Legitimatiile tip card pot fi perforate pe oricare dintre laturi pentru a putea fi purtate direct cu ajutorul clipsurilor de prindere tip crocodil.
Legitimatiile card personalizate se adreseaza companiilor care doresc identificarea angajatilor, acestea pot fi folosite cu succes si pentru fidelizarea membrilor prin carduri cadou, carduri membru, carduri cu cod de bare, etc.

Preturile cardurilor personalizate pornesc de la 4 lei/buc si difera in functie de tipul personalizarii cat si de cantitatea dorita.
Pentru un pret exact va rugam sa ne contactati aici.