Meniu Închide

Etichetă: personalizare ecusoane

Legitimatii ecusoane personalizate

Legitimatiile tip ecuson personalizate reprezinta cele mai frecvente tipuri de legitimatii alese de companii pentru indentificarea angajatilor. Admiral Media SRL pune la dispozitie companiilor interesate servicii de machetare, tipar si personalizare al legitimatiilor tip ecuson.

Legitimatiile tip ecuson pot fi personalizate intr-o gama vasta de formate sau dimensiuni, printre cele mai frecvente fiind 90x60mm, 110x80mm sau 90x130mm. Dispunem de o vasta gama de modele de la ecusoane cu clips si ac pana la suporturi de card, ecusoane tari, ecusoane duble, ecusoane cu magnet, ecusoane cu sistem dublu de prindere, etc.

In functie de nevoile Dvs. insertul ecusoanelor sunt personalizate prin tiparire monocrom sau policromie, fata sau fata-verso pe carton de 160g.

Legitimatiile tip ecuson personalizate sunt reprezentate de buzunarul din plastic transparent, clipsul de prindere tip crocodil si insertul de carton tiparit.
Optional punem la dispozitie si servicii de finisare a legitimatiilor ecuson prin laminare, decupare pe contur, folio, etc.. Oferim accesorii pentru ecusoane precum sunt lantisoare metalice cu lungimi de la 50cm, lanyard-uri simple sau personalizate, snururi textile simple, sisteme retractabile pentru ecusoane, etc.

De asemenea, punem la dispozitie clientilor nostri variante simple de ecusoane nepersonalizate la un pret imbatabil de la 2.49 lei/buc. Ecusoanele nepersonalizate contin campuri standard: Nume, prenume, functie, zona vize, etc.

Preturile ecusoanelor personalizate difera in functie de cantitate, dimensiunile si formatul ecusoanelor cat si tipul personalizarii. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati aici sau sa accesati magazinul nostru online aici.

Despre noi

Admiral Media SRL va ofera prin site-ul LegitimatiiPersonalizate.ro gama completa de legitimatii de serviciu standard sau personalizate cat si accesoriile aferente acestora.

Avand o experienta personala de peste 10 ani in publicitate am reusit sa oferim solutii complete companiilor pentru identificarea personalului. Producem de mai bine de 6 ani legitimatii de serviciu intr-o multitudine de formate si din materiale de calitate pentru a putea oferi clientilor nostri produse de calitate si durabile.

Activam din anul 2013 predominant pe piata romaneasca dar dezvoltam constant parteneriate cu companii din intreaga lume astfel produsele si serviciile noastre livrate zilnic sunt apreciate atat de unele dintre cele mai mari companii internationale cat si de cele mai mici companii romanesti.
In cadrul site-ului nostru dedicat LegitimatiiPersonalizate.ro veti gasi urmatoarele categorii de produse:

Legitimatii cartonate:

Model standard – punem la dispozitie clientilor nostri un model de legitimatie cartonata simpla(contine campuri generice: Nume, Prenume, Functia, etc..) dar eficienta care presupune completarea integral manuala de catre client si aplicarea pozei angajatului. Coperta exterioara fiind personalizata prin folio auriu cu textul „Legitimatie”.
– Model standard personalizat – personalizare coperta prin folio auriu, argintiu cu textul „Legitimatie” sau cu textul sau sigla Dvs. si personalizarea interiorului potrivit machetei grafice dorite.

Legitimatii conducatori auto agreate ARR:

Obligatorii pentru transportatorii din Romania, potrivit legislatiei in vigoare
– Model legal – completata integral de client(campuri si poza), coperta exterioara personalizata prin folio auriu cu „Legitimatie conducator auto”
– Model legal personalizat – personalizare interior(adaugare nume, sigla companie cat si date variabile – Nume, Prenume, Poza, etc..). Personalizare coperta exterioara prin folio auriu, argintiu cu textul sau sigla Dvs.

Legitimatii tip ecuson:

– Model standard – Ecusoane cu dimensiuni variate, avand campuri standard(Nume, Prenume, Functia, etc..) si care presupune completarea integral manuala de catre client a campurilor si aplicarea pozei.
– Model personalizat – imprimare print digital, potrivit modelului Dvs. grafic.
– Accesorii aferente legitimatiilor tip ecuson precum sunt: snur metalic, clips-uri metalice, husa(poseta) din plastic transparenta de diferite marimi si formate.

Legitimatii tip card:

Personalizam legitimatii tip card exclusiv potrivit modelului Dvs. grafic, prin imprimare color sau doar monocrom la calitate foto 600dpi pe carduri rezistente la uz intens cat si la apa sau umiditate.
– Oferim accesorii aferente legitimatiilor tip card: snur metalic, clips-uri metalice, husa(poseta) din plastic transparenta de diferite marimi si formate.

Servicii si produse complementare

De asemenea datorita experientei in domeniu tipografic, va putem pune la dispozitie servicii de tipar digital sau offset, precum sunt productia de stegulete de hartie tricolore si personalizate, ghirlande personalizate, carti de vizita, mape de prezentare, notesuri si blocnotesuri personalizate, coli cu antet, plicuri, autocolante, calendare, felicitari, brosuri, flyere, pliante, postere, agende, personalizare materiale promotionale(pixuri, tricouri, etc…) cat si o multitudine de alte materiale necesare imaginii oricarei companii .

Pentru orice intrebari despre legitimatiile cartonate personalizate, legitimatiile tip card personalizate sau ecusoanele personalizate cat si referitor la serviciile si produsele noastre conexe va rugam sa ne contactati sau sa accesati magazinul nostru online la adresa https://www.magazin.admiralmedia.ro

Legitimatii personalizate

Admiral Media SRL, producator direct de legitimatii personalizate, va pune la dispozitie toate tipurile de legitimatii personalizate de la clasicele legitimatii cartonate pana la legitimatiile tip card sau ecuson.

In functie de necesitatile companiei Dvs., executam legitimatii de serviciu personalizate cu informatiile companiei(Sigla, slogan, etc.) si ale angajatilor Dvs.(Nume, prenume, functia, etc.) intr-o gama variata de formate sau dimensiuni si forme atipice.

In mod curent producem legitimatii cartonate personalizate pentru institutii publice sau companii private in doua formate standard de 6x10cm(deschidere orizontala) si 7x10cm(deschidere verticala).
Legitimatiile cartonate sunt executate cu materiale calitative si pot fi personalizate integral prin alegerea culorii, textului sau a siglei cat si a metodei de personalizare a copertii.
Interiorul legitimatiilor de serviciu cartonate personalizate se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor clientului si este tiparit monocrom sau policromie.

Legitimatiile tip ecuson reprezinta varianta cea mai simpla de legitimatii pentru identificarea angajatilor. Executam legitimatii ecuson in diferite formate si dimensiuni, cele mai comune avand dimensiunile de 90x60mm.
Personalizarea legitimatiilor de serviciu tip ecuson se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor furnizate de client si sunt tiparite monocrom sau policromie pe carton de minim 160g.
Legitimatiile tip ecuson sunt reprezentate de buzunar din plastic transparent, clips de prindere cat si insert din carton personalizat. Optional va putem pune la dispozitie si accesorii aferente legitimatiilor tip ecuson precum sunt lantisoare metalice, snur prindere lanyard(simplu sau personalizat), etc..

Legitimatie tip card Personalizata
Legitimatie tip card Personalizata

Executam legitimatii tip card personalizate tiparite monocrom sau policromie la calitate foto, reprezentand varianta mult mai rezistenta fata de legitimatiile tip ecuson.
Indiferent ca aveti nevoie de legitimatii tip card pentru identificarea angajatilor Dvs. sau doriti carduri personalizate pentru fidelizarea clientilor sau a membrilor, Admiral Media SRL va poate pune la dispozitie o gama variata de modele sau machete pe baza informatiilor Dvs. pentru a face alegerea corecta.
Avand dimensiuni standard de 86x54mm, legitimatiile tip card pot fi executate in serii mici de la o bucata si pana la sute de bucati, acestea pot contine informatii fixe sau date variabile.

Pentru mai multe informatii referitoare la legitimatiile de serviciu cat si serviciile noastre de personalizare va rugam sa ne contactati aici.

Contact

Pentru intrebari, sugestii sau informatii referitoare la produsele si serviciile noastre va rugam sa ne contactati folosind metodele de mai jos:

Tel: 077.077.9290 (Luni-Vineri: 07:00-19:00)
Email: office@admiralmedia.ro (Luni-Duminica: Non-Stop)

DATE DE FACTURARE
SC ADMIRAL MEDIA SRL

CUI: 32146145
J23/1609/2014
Str. Constantin Vacarescu Nr.26, Oras Popesti Leordeni, Ilfov, 077160
(Nu se ridica/livreaza comenzi de la sediul social)
ING BANK, MILITARI: RO74INGB0000999903828945
Trezoreria Operativa Ilfov: RO12TREZ4215069XXX010942