Meniu Închide

Etichetă: personalizare ecusoane

Legitimatii ecusoane personalizate

Legitimatiile tip ecuson personalizate reprezinta cele mai frecvente tipuri de legitimatii alese de companii pentru indentificarea angajatilor. Admiral Media SRL pune la dispozitie companiilor interesate servicii de machetare, tipar si personalizare al legitimatiilor tip ecuson.

Legitimatiile tip ecuson pot fi personalizate intr-o gama vasta de formate sau dimensiuni, printre cele mai frecvente fiind 90x60mm, 110x80mm sau 90x130mm. Dispunem de o vasta gama de modele de la ecusoane cu clips si ac pana la suporturi de card, ecusoane tari, ecusoane duble, ecusoane cu magnet, ecusoane cu sistem dublu de prindere, etc.

In functie de nevoile Dvs. insertul ecusoanelor sunt personalizate prin tiparire monocrom sau policromie, fata sau fata-verso pe carton de 160g.

Legitimatiile tip ecuson personalizate sunt reprezentate de buzunarul din plastic transparent, clipsul de prindere tip crocodil si insertul de carton tiparit.
Optional punem la dispozitie si servicii de finisare a legitimatiilor ecuson prin laminare, decupare pe contur, folio, etc.. Oferim accesorii pentru ecusoane precum sunt lantisoare metalice cu lungimi de la 50cm, lanyard-uri simple sau personalizate, snururi textile simple, sisteme retractabile pentru ecusoane, etc.

De asemenea, punem la dispozitie clientilor nostri variante simple de ecusoane nepersonalizate la un pret imbatabil de la 2.49 lei/buc. Ecusoanele nepersonalizate contin campuri standard: Nume, prenume, functie, zona vize, etc.

Preturile ecusoanelor personalizate difera in functie de cantitate, dimensiunile si formatul ecusoanelor cat si tipul personalizarii. Pentru o oferta de pret va rugam sa ne contactati aici sau sa accesati magazinul nostru online aici.

Legitimatii personalizate

Admiral Media SRL, producator direct de legitimatii personalizate, va pune la dispozitie toate tipurile de legitimatii personalizate de la clasicele legitimatii cartonate pana la legitimatiile tip card sau ecuson.

In functie de necesitatile companiei Dvs., executam legitimatii de serviciu personalizate cu informatiile companiei(Sigla, slogan, etc.) si ale angajatilor Dvs.(Nume, prenume, functia, etc.) intr-o gama variata de formate sau dimensiuni si forme atipice.

In mod curent producem legitimatii cartonate personalizate pentru institutii publice sau companii private in doua formate standard de 6x10cm(deschidere orizontala) si 7x10cm(deschidere verticala).
Legitimatiile cartonate sunt executate cu materiale calitative si pot fi personalizate integral prin alegerea culorii, textului sau a siglei cat si a metodei de personalizare a copertii.
Interiorul legitimatiilor de serviciu cartonate personalizate se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor clientului si este tiparit monocrom sau policromie.

Legitimatiile tip ecuson reprezinta varianta cea mai simpla de legitimatii pentru identificarea angajatilor. Executam legitimatii ecuson in diferite formate si dimensiuni, cele mai comune avand dimensiunile de 90x60mm.
Personalizarea legitimatiilor de serviciu tip ecuson se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor furnizate de client si sunt tiparite monocrom sau policromie pe carton de minim 160g.
Legitimatiile tip ecuson sunt reprezentate de buzunar din plastic transparent, clips de prindere cat si insert din carton personalizat. Optional va putem pune la dispozitie si accesorii aferente legitimatiilor tip ecuson precum sunt lantisoare metalice, snur prindere lanyard(simplu sau personalizat), etc..

Legitimatie tip card Personalizata
Legitimatie tip card Personalizata

Executam legitimatii tip card personalizate tiparite monocrom sau policromie la calitate foto, reprezentand varianta mult mai rezistenta fata de legitimatiile tip ecuson.
Indiferent ca aveti nevoie de legitimatii tip card pentru identificarea angajatilor Dvs. sau doriti carduri personalizate pentru fidelizarea clientilor sau a membrilor, Admiral Media SRL va poate pune la dispozitie o gama variata de modele sau machete pe baza informatiilor Dvs. pentru a face alegerea corecta.
Avand dimensiuni standard de 86x54mm, legitimatiile tip card pot fi executate in serii mici de la o bucata si pana la sute de bucati, acestea pot contine informatii fixe sau date variabile.

Pentru mai multe informatii referitoare la legitimatiile de serviciu cat si serviciile noastre de personalizare va rugam sa ne contactati aici.