Meniu Închide

Etichetă: legitimatii card personalizate

Legitimatii tip card personalizate

Legitimatie tip card Personalizata

Legitimatii tip card personalizate sau carduri personalizate reprezinta cele mai rezistente legitimatii de serviciu. Legitimatiile card personalizate sunt realizate din PVC alb cu o grosime de 30mil(0.75mm) si cu dimensiuni standard de 86x54mm avand colturi rotunjite.

Admiral Media SRL va pune la dispozitie carduri personalizate monocrom sau policromie pe o fata sau fata-verso, tiparite la calitate foto.
In functie de informatiile clientului, oferim consultanta in realizarea machetarii grafice sau executam noi direct machetarea la cele mai inalte standarde pentru cantitatile mai mari de 100 de carduri.

Cardurile personalizate sunt rezistente la umiditate si apa cat si la o uzura intensiva daca sunt protejate cu buzunarele de plastic transparente.
Legitimatiile tip card pot fi perforate pe oricare dintre laturi pentru a putea fi purtate direct cu ajutorul clipsurilor de prindere tip crocodil.
Legitimatiile card personalizate se adreseaza companiilor care doresc identificarea angajatilor, acestea pot fi folosite cu succes si pentru fidelizarea membrilor prin carduri cadou, carduri membru, carduri cu cod de bare, etc.

Preturile cardurilor personalizate pornesc de la 4 lei/buc si difera in functie de tipul personalizarii cat si de cantitatea dorita.
Pentru un pret exact va rugam sa ne contactati aici.

Legitimatii personalizate

Admiral Media SRL, producator direct de legitimatii personalizate, va pune la dispozitie toate tipurile de legitimatii personalizate de la clasicele legitimatii cartonate pana la legitimatiile tip card sau ecuson.

In functie de necesitatile companiei Dvs., executam legitimatii de serviciu personalizate cu informatiile companiei(Sigla, slogan, etc.) si ale angajatilor Dvs.(Nume, prenume, functia, etc.) intr-o gama variata de formate sau dimensiuni si forme atipice.

In mod curent producem legitimatii cartonate personalizate pentru institutii publice sau companii private in doua formate standard de 6x10cm(deschidere orizontala) si 7x10cm(deschidere verticala).
Legitimatiile cartonate sunt executate cu materiale calitative si pot fi personalizate integral prin alegerea culorii, textului sau a siglei cat si a metodei de personalizare a copertii.
Interiorul legitimatiilor de serviciu cartonate personalizate se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor clientului si este tiparit monocrom sau policromie.

Legitimatiile tip ecuson reprezinta varianta cea mai simpla de legitimatii pentru identificarea angajatilor. Executam legitimatii ecuson in diferite formate si dimensiuni, cele mai comune avand dimensiunile de 90x60mm.
Personalizarea legitimatiilor de serviciu tip ecuson se realizeaza in totalitate pe baza informatiilor furnizate de client si sunt tiparite monocrom sau policromie pe carton de minim 160g.
Legitimatiile tip ecuson sunt reprezentate de buzunar din plastic transparent, clips de prindere cat si insert din carton personalizat. Optional va putem pune la dispozitie si accesorii aferente legitimatiilor tip ecuson precum sunt lantisoare metalice, snur prindere lanyard(simplu sau personalizat), etc..

Legitimatie tip card Personalizata
Legitimatie tip card Personalizata

Executam legitimatii tip card personalizate tiparite monocrom sau policromie la calitate foto, reprezentand varianta mult mai rezistenta fata de legitimatiile tip ecuson.
Indiferent ca aveti nevoie de legitimatii tip card pentru identificarea angajatilor Dvs. sau doriti carduri personalizate pentru fidelizarea clientilor sau a membrilor, Admiral Media SRL va poate pune la dispozitie o gama variata de modele sau machete pe baza informatiilor Dvs. pentru a face alegerea corecta.
Avand dimensiuni standard de 86x54mm, legitimatiile tip card pot fi executate in serii mici de la o bucata si pana la sute de bucati, acestea pot contine informatii fixe sau date variabile.

Pentru mai multe informatii referitoare la legitimatiile de serviciu cat si serviciile noastre de personalizare va rugam sa ne contactati aici.